Elisio Vlinderpost

Elisio Vlinderpost is er door en voor ouders die hun kindje verloren. Met onze achtergrond weten wij perfect wat jij als ouder meemaakt. Wij zorgen ervoor dat je een hartverwarmend kaartje van je lieve sterrenkindje ontvangt, met een knipoog van hierboven. De boodschap vult je hart vol met liefde, waardoor je het verdriet een plaats kan proberen geven.

Drie keer per jaar kan je een wenskaart krijgen: op Moederdag, Vaderdag en de geboortedag van je kindje. Je kan er ook voor kiezen om slechts één kaart te ontvangen, op één van die drie speciale dagen. Een lieflijk gedichtje gemaakt door Bundeltje Gemis , aangevuld met een bijzondere tekening van Lauboratorium Illustratie, brengen je dichter dan ooit bij je sterretje. Jaarlijks proberen we bij meer dan 1000 ouders een glimlach op het gezicht te toveren.

Voor wie?

Vzw Elisio Vlinderpost neemt iedereen onder haar brede vleugels. Elke ouder, hoe oud het kindje ook is, is welkom bij ons. Want de liefde voor je kind vergaat nooit.

Hoe?

De wenskaarten zijn volledig kosteloos. Ouders met hun kindje in verbinding brengen is namelijk onbetaalbaar. Wat moet je doen om vlinderpost te krijgen? Ga naar ‘inschrijven’  en laat ons weten op welke data jouw sterretje extra twinkelt aan de sterrenhemel.

Speciale dank aan

Speciale dank aan

Speciale dank aan